fbpx
Studentsko omladinska zadruga „BOX Poslovi”

Studentsko omladinska zadruga „BOX Poslovi”

Tražiš posao? Potrebni su Vam novi radnici za sutra? - Na pravom ste mestu! Klik za više informacija

Jednostavna procedura prijave radnika

Jednostavna procedura prijave radnika

Prijavite radnike po najjednostavnijoj proceduri, sve u skladu sa zakonima Republike Srbije Klik za više informacija

 

O NAMA

Studentsko omladinska zadruga „BOX Poslovi” Niš

Studentsko omladinska zadruga „BOX Poslovi” posluje na teritoriji cele Srbije, sa sedištem u Nišu. Osnovana je od strane mladih ljudi, sa željom da spoji one u potrazi za poslom, uzrasta 15-30 godina, sa firmama kojima su takvi radnici potrebni.

SOZ „BOX Poslovi” posluje od 2014.godine, a poslovni odnos ostvaren je sa preko 300 pravnih lica. Među našim klijentima nalaze se:

  • Međunarodne koorporacije
  • Banke
  • Farmaceutske kuće
  • Ugostiteljski objekti – hoteli, restorani, kafići, brze hrane…
  • Prodavnice i butici
  • Udruženja građana itd.

U poslovnom odnosu sa klijentom ne pravimo razliku da li se radi o malom pravnom licu sa jednim zaposlenim radnikom ili koorporacijom sa više stotina radnika. Poslovnost, odgovornost i dostupnost klijentu  su vrednosti u koje verujemo. Potpuno besplatno možete dobiti sve savete vezane za zapošljavanje.

Studentsko omladinska zadruga BOX Poslovi

Kako da prijavim radnike preko studentsko omladinske zadruge „BOX Poslovi”?

Koncept poslovanja je takav da ne morate doći po ugovore u prostorije zadruge. Potpuno besplatno Vam ih možemo dostaviti lično (u Beogradu, Nišu, Novom Sadu, Boru), mejlom ili poštom na adresu koju naznačite. Datum isteka i obnova ugovora (na 30 dana) su naša briga, jer Vas podsećamo neposredno pre isteka ugovora da ih je potrebno obnoviti.

Kako posluje studentsko omladinska zadruga?

Ukoliko želite da prijavite radnika preko naše zadruge, budite slobodni da nas kontaktirate, ili ukoliko imate neke nedoumice oko poslovanja, možda se odgovor na to pitanje krije baš ovde.

Studentsko omladinska zadruga „BOX Poslovi” obezbeđuje zadrugarima da na organizovan način, za potrebe poslodavca, obavljaju privremeno-povremene i slične poslove. Za ove poslove se ne zasniva radni odnos.

Organizovanim radom preko Studentsko omladinske zadruge „BOX Poslovi”, zadrugari obezbeđuju zaradu i sigurnost isplate, a sve u skladu sa Zakonom o zadrugama. Svi radnici moraju imati odgovarajuće uslove za rad i zaštitu na radu, radi sticanja radnih navika i praktičnih znanja potrebnih za stalno zaposlenje.

Zadrugari mogu obavljati sve vrste intelektualnih, fizičkih, pomoćnih, stručnih i drugih poslova ukoliko imaju karakter privremeno-povremenih poslova. Poslovi kod jednog poslodavca na istoj poziciji mogu trajati najduže 120 radnih dana u kalendarskoj godini. Nakon toga radnik može biti primljen po osnovu drugih ugovora o radu, ili da promeni poziciju u istoj firmi.